https://www.superrolex.co/
La Cuina de la Nnnina

OLIVING LÍQUID AMB TARONJA

Aquest fou un dels entrants que vaig fer en el menú amb maridatge per celebrar any nou. Un entrant típic, les olives, a qui no li agraden les olives? doncs aquest entrant és divertit de fer i boníssim!!! us sorprendrà!

Ingredients per a 4 persones:

250 gr d’olives verdial

0.3 gr de xantana

4 talls de taronja

Sal de flors

Preparació:

Normalment les olives verdial us les vendrán amb ós i amanides, no patiu, com que están trencades no tindrem cap problema en treure l’ós. Les posem una mica en aigua per treure el gust. Un cop les tinguem totes les posarem en un bol i les triturarem, fins que tinguem una pasta ben fina.

Un cop ho tinguem ho posarem en una estamenya (es un colador de tela) i apretarem ben fort amb les mans fins que surti tot el suc de les olives. El suc de les olives el posarem en un got del minipimer i li posarem la xantana. Introduirem el batedor i el deixarem abaix sense moure’l perquè no ens interessa que ens faci aire, així ho lliguem durant un minut i ho reservem.

Pelem la taronja i agafem els grills, sobretot que no quedi res blanc perquè amargueja. Ho reservem.

Muntem l’aperitiu posant un parell de cullerades del líquid de les olives en un gotet, posem un grill de taronja i ho decorerm amb la sal de flors.

Font. Fresa & Pimienta

image_pdfimage_print
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *