https://www.superrolex.co/
La Cuina de la Nnnina

CASA TEVA RESTAURANT (St. Feliu de Guixols)

Gran descobriment d’aquest restaurant gràcies a un gran gastrònom com és en Jordi Perich.

El restaurant Casa Teva està situat al centre de Sant Feliu de Guíxols, a primera fila. Té unes vistes fantàstiques a la platja. És un lloc molt acollidor amb una molt bona terrassa.

Haig de dir que el servei és molt atent, m’agrada que siguin oberts i gens estirats.

A primera vista veus un parament molt bonic, uns coberts diferents i uns plats que et criden l’atenció.

La carta diferent, es mira pel codi QR, potser és degut al COVID, encara que hi ha la carta per la gent que ho vulgui.

M’agrada que el cambrer m’ensenyi el gènere. Va portar una plata d’escamalars, gambes de Palamós i uns petits musclos de la costa. Després va portar-ne una altre amb els peixos. Veure les escates del peix i aquells ulls que et reflectien em va donar un “subidón” brutal. Avui xal.lariem!!!

Suggerències de les que a mi m’agraden, no les típiques sinó de les que li dónen la volta, sempre amb producte de qualitat i de temporada.

Una ostra Guillardeau amb caviar de Beluga que treia el sentit . Haig de dir que és la millor que he menjat. Ben neta i al punt de frescor, suau, amb un gust de mar que t’embolcallava tota la boca, se’m va fer molt curt aquest moment.

Vàrem tastar els espàrrecs verds a la graella amb tòfona , un plat gustós on la tòfona predominava el plat. Val a dir que la tòfona és un producte car, molt car, però el que valia el plat i la quantitat de tòfona que n’hi havia valia la pena.

Unes tires de calamar que siguin magnífiques? no deixeu de provar les tires de calamar al curri i un toc de llima, espetarrant. El calamar fresquíssim, el rebosat gens empalagós i la combinació és sensacional.

Per finalitzar els entrants vam demanar ou 65º foie i brioche. Una meravella on la barreja del foie, l’ou i el brioche et dóna una cremositat a la boca sensacional.

El meu fill va menjar unes croquetes de rostit i aquest caneló d’ibèric amb tòfona i rosinyols, no puc explicar què tal era el caneló perquè va ser vist i no vist i les croquetes tampoc, però em temo que estàven molt bons, bé, jutjeu vosaltres mateixos….

De segón un arròs a la llauna amb pluma ibèrica i botifarra negra. Normalment quan volem menjar un arròs, mínim és per 2 persones, i la veritat, és un rotllo. Al Casa Teva, no. Són individuals. L’arròs molt gustós i estava al punt de cocció i la pluma ibèrica, rosadeta, com ha de ser. Gran presentació amb uns punts d’all-i-oli.

Finalment un sashimi de mero, només de pensar-hi en marejo, una gran presentació. No havia menjat mai meru cru i estava deliciós, juntament amb els allets fregits, rodanxes de bitxo i ceba tendre, amb una escuma de patata fumadamolt suau i un toc de salsa de soja. Una meravella.

Ho vam maridar amb un vi negre de la DO Empordà, Vi (o) ritme del mateix celler que dóna nom al vi. En nas a confitura de fruita negra, en boca molt agradable, suau, elegant que li va anar fantàsticament al dinar.

No sóc gaire de postres però em va xiflar l’escuma de mojito, suau, gens pesat i refrescant.

També vam tastar el formatge cremós, amb una presentació diferent.

Haig de dir que normalment els cafès són carísims i de baixa qualitat. Aquí al Casa Teva tenen un preu molt raonable i bó, és d’agraïr com a bona cafetera que sóc.

Les expectatives es van cumplir, el Casa Teva és un molt bon restaurant on la qualitat del producte és excel.lent, en Juan Arrua, el xef, sap transmetre aquesta màgia que la transporta de la cuina al plat.

Bones racions, ja ho heu vist, on la relació qualitat-preu és molt correcte.

Es pot anar per dinar o per sopar, però ara a l’estiu per fer un soparet a la terrassa trobo que és ideal. Per anar amb parella, amb la família o els amics.

El preu mig per persona, amb postres, ampolla de vi i cafès oscil.la entre els 65-70 €.

Val la pena fer-hi una visita, nosaltres repetirem!!!

image_pdfimage_print
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *