https://www.superrolex.co/
La Cuina de la Nnnina

BARBAZUL BLANC 2015

 

Vi de la Tierra de Cádiz

Celler Huerta de Albalá

13º

Huerta de Albalá es situa a Arcos de la Frontera, a una alçada de 150 metres. Una bonica finca de suaus vessants que s’estenen sobre 91 hectàrees amb una llarga història que es remunta 2000 anys enrere, quan els romans van escollir assentar-se en aquest enclavament per la seva riquesa i bellesa.

Amb aquest vi em va passar el mateix que amb un que vam provar, el Xión, doncs només havia pres un parell de vins amb la D.O. Tierra de Cádiz i no m’havien agradat gens i vaig pensar: “quina birria que m’han endinyat aquest de Verema!”.

Doncs no, em va passar el mateix que amb els albariños , dels quals ja no puc generalitzar que no m’agraden, doncs tampoc puc dir que el Vins de la Tierra de Cádiz són pèssims.

D’aquest ja em va atraure l’olor de cítrics i préssecs, com a bon Chardonnay que és, on la fruita és la gran protagonista. Un cop el proves, en boca encara és millor; intens i fresc, i del qual quan ja te n’has adonat, malauradament, ja s’ha acabat.

Ideal per a aquests dies d’estiu tan calorosos , fins i tot per prendre sol (però llavors no us l’acabeu d’una tirada si sou menys de quatre).

La nostre puntuació és de 91.

image_pdfimage_print
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *