https://www.superrolex.co/
La Cuina de la Nnnina

ABADAL SELECCIÓ 2012

D.O. Pla del Bages

14º

Celler: Abadal

Vi adquirit arran de la recomanació del llibre Cent Vins Catalans que has de conèixer.

Vam decidir obrir-lo el dia abans de l’aniversari del nostre patufet, i què millor que un bon estofadet amb patates, albergínies i vedella del Gasch, del mercat de Sant Andreu del Palomar. Amb bons ingredients és més senzill que et quedi bo el dinar.

El vam obrir 20 minuts abans de començar a menjar, per tal que el vi respirés una mica, i ja el tap anunciava que ens trobàvem enfront d’un vi intens i potent.

Quan el vam servir a les copes, ja destacava un color vermell cirera intens, a l’olfacte, destacaven les fruites negres i una mica d’aroma de menta.

Quan el tastes, et reafirmes que estàs provant un vi molt ben acabat, que tot i ser potent, no és nota ni el gust ni l’aroma alcohòlic  d’un vi mediocre, un vi amb volum i al qual la cuina de la Nnnnina li va trobar un gust fresc i amb final mentolat, jo en canvi, vaig trobar un regust molt saborós de fusta i tabac; saborós i tot no haver estat mai fumador , que consti. Ara bé, acompanya’l amb una menja  que no sigui suau, que sinó se’t farà massa potent aquest vinet i acabar totalment amb el sabor d’allò que menges.

La nostre puntuació és de: 92

image_pdfimage_print
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *