https://www.superrolex.co/
La Cuina de la Nnnina

CAPELLANIA 2011

 

És un vi blanc del Marqués de Murrieta

Brutal, espectacular, ens falten adjectius per a definir-lo.

El vaig comprar a la pàgina bodeboca per casualitat, doncs ens faltava un vi per a completar una compra i, com tots els que havia escollit eren vi negres i a la Nnnina li agraden molt els blancs vaig buscar un blanc ben bo i, veient les bones crítiques que tenia i malgrat la meva recança per un gran celler com és Marqués de Murrieta em vaig arriscar i el vaig triar.

Ens el vam prendre amb uns grans amics, durant un menú degustació. El Capellania 2011 el vam maridar amb un bombó de foie, la combinació del vi amb el foie era perfecte tal i com recomanava a  la pàgina del vi.

Li vam trobar un gust afruitat de pera i pinya, i un final de fusta de vi de reserva que es va allargar tant que vam exclamar: Quin gran vi!!! que, tot i que no estava previst , per a seguir degustant-lo ens el vam acabar amb una crema de pebrots escalivats amb aire d’escopinyes que va quedar la mar de bé el gust de fumat dels pebrots amb la fusta del vi.

Perquè després diguin que a la Rioja només es fan bons vins negres.

Fins a dia d’avui, trobem que és el vi blanc més ben valorat per nosaltres.

La nostre puntuació: 98

 

image_pdfimage_print
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *