https://www.superrolex.co/
La Cuina de la Nnnina

SEÑORA CARMEN 2014 D.O. TERRA ALTA

 

 

Ens vam comprar aquest vi recomanat pel llibre “100 vins catalans que has de conèixer”.

L’estàvem guardant per una ocasió especial i quina millor que un dinar entre amics i companys de la feina, que s’ha de conrear el “bon rotllo” a Can Navarro, que ja que penques, al menys sigui amb bon ambient.

Com deia, el vam obrir per aquest dinar amb tres platets degustación on ens vam pendre un Gessamí blanc del qual en parlarem un altre dia, i per aquest negre un xai farcit amb cansalada viada i panses.

Bon maridatge, doncs el gust potent del xai s’hi adeia amb aquest vi no menys gustós, un monovarietal de Garnatxa negra, del qual la collita del 2010 va guanyar la Medalla d’Or a la Iª edició del concurs internacional Grenaches du Monde, celebrat a Perpinyà el gener del 2013.

Vam fer un maridatge d’acompanyament on els sabors eren semblants, es complementaven. La fruita negra fresca i els lleugers aromes torrats combinaven a la perfecció amb el xaiet.

La nostre puntuació és de 93 punts.

 

image_pdfimage_print
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *