https://www.superrolex.co/
La Cuina de la Nnnina

PIT DE POLLASTRE FARCIT DE TOMÀQUETS SECS

Ingredients per a dues persones:

4 pits de pollastre
1 pot de tomàquets secs hidratats amb oli
Gingebre
Sal
Pebre
Vinagre de Jerez
Soja
Oli
Fulles d’alfàbrega

Preparació:

Agafem un rotllo de paper film i l’estirem, a sobre hi posem un pit de pollastre ja salpebrat i hi posem els tomàquets hidratats amb oli, cobrim tot el pit i ratllem una miqueta de gingebre per sobre, no gaire, ja que és molt fort. A sobre, hi posem l’altre pit també salpebrat , hem de vigilar que les parts més gruixudes quedin en cantons diferents i així serà més uniforme el rotllo i llavors l’emboliquem deixant a les puntes un bon tros per lligar-lo . Ha de quedar ben apretat i de forma cilíndrica, ens quedarà com un caramel. A continuació agafarem paper de plata i ho embolicarem també com si fos un caramel.  Un cop ho tinguem ho posarem en una olla amb aigua calenta que cobreixi tot el pit  però que no arribi a bullir l’aigua. Ho deixarem uns 30-35 minuts.
Quan hagi perdut l’escalfor el posarem a la nevera ja que calent no es podrà tallar. Mentrestant preparem la vinagreta amb el vinagre de Jerez, un raig de soja, un bon raig d’oli i picarem una mica d’alfàbrega.
Un cop estigui fred el pit de pollastre el tallem amb un ganivet i a continuació hi posem per damunt la vinagreta.
image_pdfimage_print
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *