https://www.superrolex.co/
La Cuina de la Nnnina

PASTÍS DE FORMATGE AMB BOLETS I CARXOFES

Ingredients:
2 paquets de formatge philadelphia
1 paquet de mascarpone
50 gr de formatge parmesà
3 ous
2 iogurts naturals
80 gr de farina
sucre
sal
pebre
oli d’oliva
50 ml vi blanc sec
1 sobre de llevat Royal
200 gr de bolets variats
1 ceba petita
1 gra d’all
250 gr de carxofes en conserva

Preparació:

En un bol  posem els ous i els batem, a continuació afegim la farina, els sucre, els iogurts, el formatge Philadelphia i el mascarpone, el llevat i ho barregem tot amb l’ajuda del minipimer (no ha de quedar cap grumoll).
En una paella amb un raig d’oli d’oliva, sofregim la ceba, el gra d’all, les carxofes i els bolets, tot tallat a trossets petits. Un cop s’hagin enrossit, afegim el vi blanc i ho deixem reduir. A continuació ho afegim a la base que hem reservat i remenem amb l’ajuda d’una cullera.
Agafarem un motllo d’uns 21 cm de diamètre ho posarem al forn aproximadament a 180º durant 45 minuts. Apaguem el forn i el deixem refredar. Per finalitzar posem el pastis a la nevera durant un parell d’hores.
Per decorar, ratllem formatge parmesà i ho posem a sobre del pastís.

image_pdfimage_print
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *