https://www.superrolex.co/
La Cuina de la Nnnina

MAGRET D’ÀNEC A LA MEL AMB PURÉ DE CASTANYES

Ingredients:

1 magret d’ànec
2 cullerades de mel
1 cullerada ben plena de Brovil (extracte de carn)
2 cullerades de crema fraîche
60 gr de mantega
Castanyes
Mantega
Nata líquida
400 gr de patates
sal
pebre

Preparació:

Primer de tot farem el puré de castanyes, així que pelarem les castanyes i les posarem a bullir, un cop estiguin bullides els hi retirarem la pell. A continuació ho posarem en una batedora amb una mica de mantega i nata líquida. Ho reservem.
Pelarem les patates i les tallarem a bocins, a continuació les posem en un cassó amb aigua i sal fins que estiguin cuites. Escorreu-les i passeu-les per un passa-pures o com he fet aixefeu-les amb una forquilla. Barregeu-hi la mantega en pomada.
Barregeu el puré de castanyes amb la crema freîche i afegiu-ho a les patates amb mantega. Remeneu-ho tot molt bé.
Feu talls romboïdals, cada 3 cm aproximadament a la part de la pell del magret fins arribar a la carn, i salpebreu-la. En una paella al foc, i sense gens d’oli ja que el magret ja porta molt greix, coure el magret per la part de la pell  uns 7-8 minuts, retirant de tant en tant l’oli que es va fent, i uns 4-5 minuts per l’altre cantó, més estona si us agrada més feta però així queda al punt. Reservem.
En una cassola al foc poseu-hi 200 ml d’aigua, l’extracte de carn i la mel, i reduiïu-ho fins que quedi una salsa que començi a napar la cullera. Si voleu la podeu tallar amb una mica d’oli de coure el magret. Ho reservem.
 A la base del plat hi posarem el puré de patates i castanyes, a sobre uns talls de magret d’ànec i aboquem per sobre dues o tres cullerades de la salsa.

Font. Les receptes de St Hilari

image_pdfimage_print
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *