https://www.superrolex.co/
La Cuina de la Nnnina

CARPACCIO DE PEUS DE PORC AMB VINAGRETA DE MONGETES

Ingredients per a 4 persones:

2 peus de porc sencers tallats per la meitat
1 ceba
2 pastanagues
1 porro
1 gra d’all
50 gr de mongetes seques cuites
2 dl d’oli d’oliva
40 ml de vinagre
2 branques de julivert
Sal
Pebre

Preparació:

En una olla posem totes les verdures netes i els peus de porc. La cocció dependrà del tipus d’olla, jo la vaig fer a pressió i amb una hora i mitja en vaig tindre prou. Han d’estar ben tendres per poder-los desossar bé.
Els desossarem i els tallarem ben petits amb el ganivet, això ho hem de fer en calent així ens anirà millor. Posarem un paper fil i posarem una capa ho salpebrem, agafarem una altre part i farem el mateix posant-lo a sobre i ho salpebrem. Ho embolicarem com si fos un caramel i cargolarem les puntes que agafin forma arrodonida i compacta. Així anem fent els rotlles de peus de porc.
Ho deixem a la nevera durant tota la nit perquè la gelatina qualli bé.
Per la vinagreta, posarem les mongetes en aigua bullint per donar-li un cop de calor, un cop cuites les posem en un got triturador, posem una punteta d’all, fulles del julivert, oli, sal, pebre i una mica de vinagre. Ho triturem al túrmix. Si veieu que està massa lligada, li podeu afegir una mica d’aigua. Rectifiqueu de sal.
Finalment emplatarem, retirarem el paper film dels peus de porc i els tallarem a rodelles primes. Les posem en un plat i  a sobre l’amanirem amb la vinagreta de mongetes.
image_pdfimage_print
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *