https://www.superrolex.co/
La Cuina de la Nnnina

BACALLÀ GRATINAT SOBRE NIU D’ESPINACS I CREMA DE MEL

Ingredients per 2 persones:

2 trossos de morro de bacallà
50 gr de farina
1/4 l. nata líquida
1 tassa de mel
1/2 kg d’espinacs frescos
25 gr de formatge sec ratllat
Oli
Sal
1 fulla de llorer
Nou moscada

Preparació:

Primer de tot bullirem els espinacs amb aigua salada durant 3 minuts. És només escaldar-los ja que els frescos són molt tendres i ho deixem escòrrer. Els posem en un bol amb aigua ben freda perquè no perdin aquest verd. Posem a escalfar una paella amb oli i quan estigui calent hi tirem els espinacs ben escorreguts.
En una olla col.loquem el bacallà cobert d’aigua i amb una fulla de llorer. Quan estigui a punt d’arrencar el bull, l’apartem del foc i ho tapem. Al cap d’uns 4 minuts, traurem els talls de bacallà i els deixarem damunt d’un paper absorvent.
En una altre cassola, enrossim la farina amb una mica d’oli. A poc a poc i remenant hi afegim 3/4 l d’aigua d’escaldar el bacallà. Posem la nata líquida i la mel. Deixem que arrengui el bull i hi tirem la nou moscada, rectifiquem de sal. Si la voleu més espesa deixeu-la una estona més.
En una plata farem un llit amb aquesta crema, els espinacs a sobre i els talls de bacallà. Ho cobrirem tot amb la crema que ens ha sobrat i per damunt ratllarem el formatge, finalment, ho gratinem al forn.
image_pdfimage_print
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *