https://www.superrolex.co/
La Cuina de la Nnnina

CASSOLA DE POLLASTRE ROSTIT

Ingredients per a 4 persones:

2 pits i 2 cuixes amb la pell
3 pastanagues
3 tomàquets vermells
2 cebes de Figueres
1 cabeça d’alls
Llorer
Canonet d’herbes (opcional)
1 got de vi blanc
Oli d’oliva
Sal

Preparació:

Primer de tot netejarem les cuixes del pollastre sempre queda una miqueta de sang coagulada.
Posarem en una cassola força oli. A continuació i posem les cuixes i el pit amb la pell cap avall.
Pelarem les pastanagues i les tallarem com bastonets, els tomàquets els rentarem i els partirem per la meitat, la ceba en 4 trossos. La cabeça d’alls els hi traurem les primeres capes i la hi posarem a la cassola. Salarem el pollastre. Finalment posarem les herbes (opcional)  i el llorer.
Taparem la cassola i ho posarem primer a foc fort, quan veiem que l’oli està bullint el baixarem al 7. Anirem remenant la cassola sense obrir-la i controlant de que no s’enganxi res. Quan veiem que està ben rostideta que serà una horeta ben bé, li donem la volta al pollastre i el salarem. Ho deixarem coure una altre horeta a foc lent, podem baixar-lo al 6. Anirem sempre remenant la cassola.
Un cop ho tinguem tirem un got de vi, deixarem la tapa oberta perquè el vi s’evapori i pujarem el foc durant un parell de minuts i després el baixarem, l’anirem baixant de forma gradual fins tindre’l al 3-4 que serà just quan anem a dinar.
image_pdfimage_print
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *