https://www.superrolex.co/
La Cuina de la Nnnina

BUNYOLS DE VENT

Ingredients:

125 ml de llet sencera
1 pell de llimona
1 canó de canyella
1 gotet d’anís
75 gr de farina
50 gr de mantega
Sal
2 ous
Oli de girasol
Sucre

Preparació:

Posem en una cassola la llet, la pell de llimona i el canó de canyella, ho posem a infusionar, quan bulli ho retirem del foc. Retirem la pell de llimona i el canó.
Hi tirem la mantega i la deixem que es fongui, una miqueta de sal i una cullereta de postre de sucre.
A continuació tirem la farina dins la llet i anem remenant fins que la masa es quedi desenganxada de les parets de la cassola. Hi tirem el got d’anís i ho remenem bé, ha de quedar la massa igual que abans.
Una vegada ho tinguem, ho deixem reposar uns 15 minuts.
Batim un ou i ho tirem a la barreja, ho barregem bé fins que ens quedi una altre vegada la masa que se’ns desprèn. Com que segurament serà massa presa batrem un altre ou però li posarem la meitat, ho remenem bé fins que la massa es desenganxi, si veiem que quan l’agafem amb l’espatula de silicona cau suaument ja estarà ara jo hi vaig posar l’ou que quedava.
Agafarem una mànega i tirarem la barreja.
Posarem en una cassola alta força oli de girasol. Un cop està ben calent ens mullarem amb aigua freda la punta dels dits, això ho fem perquè no se’ns enganxi la massa i agafarem trosets petits (això va a gust vostre)amb les puntes dels dits  i ho posarem dins la cassola a fregir. Veureu que aniran donant voltes ells mateixos. Fem tants com ens dóni la mànega.
Els anirem posant en un plat amb un paper absorvent. Un cop els tinguem els passem pel sucre.
image_pdfimage_print
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *