https://www.superrolex.co/
La Cuina de la Nnnina

CORS DE CARXOFA AMB OU DE GUATLLA I CAVIAR DE SALMÓ

Ingredients per a 4 persones:

4 carxofes
4 ous de guatlla
1 got de vi
Oli
Sal
Pebre
Caviar de salmó
1 llimona

Preparació:

Pelem bé les carxofes deixant el cor i li restreguem la llimona perquè no s’oxidin.
En una paella amb oli fregim els cors de carxofes fins que es dorin, li afegim la sal i el pebre i finalment el got de vi blanc. Ho deixem coure fins que es redueixi el ví. Jo ho vaig deixar una horeta a foc lent. Ho reservem.
Anirem a fer els ous de guatlla. Agafem una mica de paper film, amb un pinzell el pintem amb oli,  el posarem dins d’una tassa, trencarem l’ou el posem dins i li farem un nus, així fins que els tinguem tots. En una olla posem aigua, sal i vinagre, quan bulli hi tirem els ous s’hi han d’estar uns dos minuts. Una vegada hàgin passat els traiem de l’aigua i els hi traiem el paper film.
Anirem a muntar el plat. Posarem el cor de carxofa, a sobre l’ou de guatlla i uns quants ous de salmó.
 Font. Bavette
image_pdfimage_print
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *