BUNYOLS DE CAVIAR

Aquests bunyols de caviar els vaig veure com ho feien a masterchef celebrity, és un plat dels xef Mateu Casañas i Oriol Castro, ells tenen dos restaurants, un a Barcelona, el Disfrutar, amb 2 estrelles michelín i el Compartir a Cadaqués.

Vaig decidir comprar caviar, no succedani, ja que vaig trobar que podria desmillorar molt el bunyol. Vaig mirar per internet i vaig trobar caviar SOS, una petita botiga amb una saleta on pots degustar el caviar, abans de comprar-lo per això et deixen tastar-lo. Tot un luxe per al paladar.

Ingredients per a 9 bunyols

50 gr de caviar

250 gr de farina

180 gr d’ous sencers

175 gr d’aigua

una cullereta de mel

12 gr de sucre

Una mica de sal

Mantega

Oli d’oliva

Preparació

Agafarem tots els ingredients, la farina, els ous sencers, l’aigua, la mel, el sucre i una mica de sal i ho posarem en un got de batedora. A continuació ho passem pel túrmix. Un cop ho tinguem ho colarem amb un colador petit i ho posem en un sifó. Posarem la càrrega.

En una olla petita, tirarem una bona quantitat d’oli. Agafarem el cullerot, que no sigui gaire gran, ja que no ens ha de quedar un bunyol molt gran. Passarem una miqueta de mantega pel cullerot perquè no se’ns enganxi la massa,  sacsejarem el sifó i tirarem una miqueta de la massa dins el cullerot, a continuació, amb una cullereta hi posarem el caviar i tornarem a posar una mica més de massa.

Posem el cullerot dins de l’oli que estarà ben roent i veurem com es desenganxa el bunyol del cullerot, li anem tirant oli per sobre perquè es fregeixi.

Un cop ho tinguem, ho posarem a sobre d’un paper absorvent llest per emplatar-ho.