La Cuina de la Nnnina

CUA DE BOU FARCIDA DE TORTA DE CASAR SOBRE UN LLIT DE POMA

Ingredients per a 4 persones:

1 cua de bou tallada
2 pastanagues
1 pebrot vermell
2 cebes
1 all
1 ampolla de vi negre
Tomàquet ratllat
Aigua
Torta de Casar
Poma
Mantega

Preparació:

Primer de tot farem el sofregit, tallarem les pastanagues a rodanxes, picarem el pebrot vermell, les cebes i l’all. Ho posarem a coure en una cassola i ho sofregirem. A continuació hi posem una ampolla de ví, el tomàquet ratllat, aigua i la cua de bou i ho deixarem coure entre 3 hores i mitja i 4 hores a foc lent (el temps és molt relatiu pot durar més). Quan veiem que la carn es desprèn de l’ós ja el podem treure.
Anirem desosant la carn i la reservarem.
Prepararem la poma, tallant-la a daus petits. En una cassola posarem la mantega i tirarem la poma. Quan estigui cuita, la passem pel turmix i ho reservem.
Amb la salsa que ens ha sobrat ho bé la podem deixar tal i com està o la podem passar pel túrmix, jo vaig optar per passar-la pel túrmix però la propera vegada la deixaré tal qual.
Si la carn està calenta començarem a emplatar-ho, primer de tot posarem amb una cullera una mica de la compota de poma, a continuació posarem en un motlle la carn i finalment posarem una mica de Torta de Casar i ho acabarem amb més carn ho prensarem una miqueta. Si la carn està una mica freda amb una mica de la salsa torneu-la a coure una estoneta, així la carn estarà calenta i el formatge es desfarà. Per finalitzar posarem una mica del sofregit per sobre.

image_pdfimage_print
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *