La Cuina de la Nnnina

BAVARESA DE TORRÓ DE XIXONA

Ingredients per 8 persones:

Base:
175 gr praliné d’avellana
85 gr de xocolata de cobertura amb llet
50 gr d’arròs inflat amb xocolata

Mousse:
300 gr. de torró de Xixona
250 ml de nata per muntar
3 cullerades de sucre
4 fulles de gelatina
3 ous

Preparació:

Fondre la xocolata i barrejar-la amb el praliné fins que quedi homogeni. A continuació afegirem l’arròs inflat i ho barregem bé. Repartim la base pels motlles (jo vaig fer servir aros d’uns 8 cm) aixafant-la per tal que quedi una base ben plana.
Reservem a la nevera per tal que es solidifiqui.
Triturem amb el túrmix el torró, el sucre i els rovells d’ou fins que quedi un puré ben fí. Remullar la gelatina en aigua freda i dissoldre-la en una mica d’aigua calenta. Afegir-hi al torró i barrejar-la bé amb el túrmix. Muntar la nata i afegir-la amb compte a la  mescla del torró. Muntar les clares a punt de neu i afegir-les suaument a la barreja vigilant que no s’abaixin. Repartir la mousse pels motlles a sobre de la base de xocolata i reservar a la nevera fins que qualli (unes 4 hores). Desemmotllar, decorar i servir ben fresqueta.
image_pdfimage_print
Facebook
Google+
http://lacuinadelannnina.com/index.php/2017/03/11/bavaresa-torro-xixona/
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *