La Cuina de la Nnnina

ESTOFAT DE SÍPIA AMB PATATES I PÈSOLS DEL MARESME

Ingredients per a 4 persones:

1 sipia gran
1 ceba gran
Mig quilo de pèsols del Maresme
4 patates grans
Aigua
Oli d’oliva verge
Sal

Preparació:

Tallarem la ceba ben fina i la posarem en una cassola amb oli d’oliva, la deixarem coure fins que estigui ben rossa. A continuació hi posarem la melsa de la sípia i ho deixarem coure. La melsa ens potenciarà el gust de l’estofat.
Mentrestant netejarem la sípia, la tallarem i la tirarem a la cassola. La deixarem coure una estoneta, que agafi color.
Pelarem les patates i les partirem, així la farina que porta la patata estarà en el suc i ens servirà per espessir-lo. També hi posem els pèsols. Donem unes quantes voltes i finalment tirarem l’aigua. No ha de cubrir tot l’estofat ja que sinó ens quedaria massa aigualit. Ho deixem que faci xup-xup fins que s’hagi reduït i viem que la patata ja està al punt. Per finalitzar li donarem el toc de sal necessari, ho deixem un parell de minuts més i ja podrem emplatar.
image_pdfimage_print
Facebook
Google+
http://lacuinadelannnina.com/index.php/2017/03/06/estofat-de-sipia-amb-patates-i-pesols-del-maresme/
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *