La Cuina de la Nnnina

PASTÍS DE 3 XOCOLATES

Ingredients:

150 gr de xocolata negra
150 gr de xocolata amb llet
150 gr de xocolata blanca
150 gr de sucre
750 ml de nata per muntar
750 ml de llet sencera
1 paquet de galetes “Maria”
60 gr de mantega
1 raig de llet
3 sobres de quallada

Preparació:

Per fer la base triturarem les galetes. Afegirem la mantega en pomada, un rajolí de llet i ho barrejarem tot fins que quedi una massa homogènia. L’estendrem bé per sobre la base d’un motlle desmuntable d’uns 26 cm.
Ara farem la capa de la xocolata negra: en un cassó posarem la xocolata negra a trossets, 75 gr de sucre, 250 ml de llet, 250 ml de nata i un sobre de quallada. Ho escalfarem sense que arribi a bullir (sobre uns 90º), ho remenem bé perquè no s’enganxi la xocolata. Un cop estigui ho abocarem sobre la base de les galetes.
A continuació farem la segona capa de xocolata amb llet: en un cassó posarem la xocolata amb llet a trossets, 50 gr de sucre, 250 ml de llet, 250 ml de nata i un sobre de quallada. Ho escalfarem sense que arribi a bullir (sobre uns 90º) ho remenem bé perquè no s’enganxi. Un cop estigui ho abocarem sobre la capa de xocolata negra però amb una cullera i del reves tirarem la xocolata perquè no es barregi amb la negra. Hem de mirar abans de tirar la xocolata que estigui una mica quallat.
Per últim farem la tercera capa, la xocolata blanca: en un cassó posarem la xocolata blanca a trossets, 25 gr de sucre, 250 ml de llet, 250 ml de nata i un sobre de quallada. Ho escalfarem sense que arribi a bullir (sobre uns 90º) ho remenem bé perquè no s’enganxi la xocolata. Un cop estigui ho abocarem al damunt de la xocolata amb llet amb la cullereta del revés.
Un cop estigui tot fet, ho posarem a la nevera i ho deixarem quallar. El meu consell és que ho feu el dia abans. Ho decorarem al nostre gust i ho servirem ben fresquet.
Aquest va ser el pastís que li vaig fer al meu fill Ferran de 3 anys.

 

image_pdfimage_print
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *